Κινητοποιήσεις Αγροτών

Δευ, 7/02

Κινητοποιήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα οι αγρότες από τη Θεσσαλία και τη Βόρεια Ελλάδα.

Ειδικότερα, στις 11 το πρωί, οι αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού Σερρών θα βγουν στους δρόμους με τα τρακτέρ τους. Πρώτο σημείο συνάντησής τους θα είναι η διασταύρωση Σερρών -Σιδηροκάστρου, επί της εθνικής οδού Σερρών- Θεσσαλονίκης. Οι αγρότες θα έχουν προορισμό τον παραμεθόριο σταθμό του Προμαχώνα, ενώ στις προθέσεις τους είναι να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Η επιτροπή αγροτών Λάρισας απηύθυνε προσκλητήριο για συμμετοχή στην κινητοποίηση, η οποία θα ξεκινήσει μετά τις 12 το μεσημέρι με προσυγκέντρωση αγροτικών μηχανημάτων στον κόμβο Γυρτώνης.

Ανάλογα με την συμμετοχή θα υπάρξει και ανάλογη απόφαση, προκειμένου εν συνεχεία τα αγροτικά μηχανήματα να πορευτούν προς τα διόδια Μακρυχωρίου, με στόχο να σηκώσουν τις μπάρες των διοδίων, οι οποίες θα μείνουν ανοιχτές καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής των αγροτών.

Ωστόσο, η κεντρική εισήγηση και ο προσανατολισμός είναι να μην κλείσουν οι δρόμοι. Τα αγροτικά μηχανήματα θα παραταχθούν εκατέρωθεν του οδοστρώματος.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης συλλαλητήριο αγροτο-κτηνοτρόφων της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ).

Πηγή: Νοοz.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Κουβέντα να γίνεται ..