Αντιολισθητικές Αλυσίδες

Τρί, 8/03-Δευ, 7/03

Αντιολισθητικές Αλυσίδες χρειάζονται στις Εθνικές Οδούς Τρίπολης Σπάρτης, Σπάρτης Καλαμάτας και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αρκαδίας,Ορεινής Κορινθίας και Ζάρακα Λακωνίας. Ακόμα από Αίγιο και Διακοπτό προς Καλάβρυτα, καθώς και από Ακράτα προς Ζαρούχλα. Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα, που κινούνται στην περιοχή των Καλαβρύτων

Αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Γρίβας- Καστανερής-Λειβαδίων στο νομό Κιλκίς.
Αλυσίδες πρέπει να έχουν μαζί τους, οι οδηγοί που κινούνται προς τα χιονοδρομικά κέντρα του Καϊμακτσαλάν, του Σελίου, αλλά και προς τα «3-5 Πηγάδια».
Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων στον παλιό δρόμο της Καστανιάς, αλλά και για την κίνηση των οχημάτων σε ολόκληρο το ορεινό δίκτυο του νομού Χαλκιδικής.
Στο νομό Φλώρινας, οι αλυσίδες είναι απαραίτητες για την κίνηση των οχημάτων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νομού, αλλά και στα ορεινά του νομού Γρεβενών.

Πηγή: news247

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Κουβέντα να γίνεται ..