Κλειστοί δρόμοι

Τρί, 8/03-Δευ, 7/03

Λόγω χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος από το 22ο χιλιόμετρο (τελεφερίκ) και πάνω, στη λεωφόρο Διονύσου από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως την περιοχή Ανατολής στη Νέα Μάκρη, στην Επαρχιακή Οδό Αθηνών – Θηβών από το 4ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Θήβα δεν επιτρέπεται η κίνηση βαρέων φορτηγών και τα ΙΧ αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ κλειστή είναι και η λεωφόρο Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια.

Στη Θεσσαλονίκη έχει διακοπεί η κυκλοφορία από την διασταύρωση Χορτιάτη προς Άγιο Βασίλειο ενώ μετ΄ εμποδίων γίνεται η κίνηση των οχημάτων σε αρκετές επαρχιακές οδούς σε Αχαΐα, Εύβοια, Ευρυτανία, Φωκίδα, Βοιωτία, Φλώρινα, Καστοριά, Πέλλα, Ημαθία, Χαλκιδική, Κιλκίς, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Λάρισα, Καρδίτσα και Μαγνησία.

Πολλά χωριά του ορεινού όγκου της Φθιώτιδας παραμένουν αποκλεισμένα, ενώ καθ’οδόν βρίσκονται ειδικά μηχανήματα για την διάνοιξη των δρόμων. Από νωρίς το πρωί δόθηκε μάχη για να ανοίξει ο δρόμος από Λαμία προς Δομοκό και η συγκοινωνία γίνεται κανονικά, αλλά οι οδηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου, ενώ τα μηχανήματα κρατούν το δρόμο ανοιχτό. Στο εθνικό δίκτυο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, παρά τις αραιές χιονοπτώσεις σε διάφορα σημεία.

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν και να κινηθούν σε ορεινές περιοχές της χώρας να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μετ’ εμποδίων έγινε και η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου, καθώς λόγω των χιονοπτώσεων διεκόπη η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας.

Πηγή: in.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Κουβέντα να γίνεται ..